De VCA cursussen (Basisveiligheid VCA, VOL VCA en VIL VCU) worden bij Semmeling Opleidingen verzorgd door ervaren instructeurs met ruime praktijkervaring.

Onder last minute kunt u vinden wanneer wij de VCA cursussen als ‘Open Inschrijving’ op een van onze trainingscentra verzorgen. Voor groepen kan dat natuurlijk ook ‘in-company’ (bij u op locatie).

Hieronder staan de VCA trainingen waaruit u kunt kiezen. Voor groepen en ‘in-company’ VCA-cursussen maken wij graag een aanbieding op maat.

VCA Cursus

De tweedaagse VCA cursus basis is bedoeld voor iedereen die nog niet eerder een VCA cursus heeft gevolgd en de eendaagse VCA cursus is bedoeld van wie het certificaat is verlopen. Ben je géén leidinggevende en niet actief als ZZP-er, dan is een VCA basis certificaat voldoende. 

 

Met het behalen van het basis VCA diploma laat je zien dat je beschikt over de basiskennis van VGM, zoals gesteld door VCA. Je toont aan dat je veilig werkt, volgens de standaard van VCA. Je houdt rekening met de veiligheid en gezondheid van jou en anderen, maar denk daarbij ook aan het milieu. Heb je nog nooit een VCA cursus gedaan of werk je niet in een leidinggevende functie of ZZP’er? Dan is de VCA basiscursus geschikt voor jou.