Opleiders

Docenten van Safety Consult geven les uit naam van uw bedrijf. Door onze ervaring en expertise kan Safety Consult zorgen voor een aanvulling van uw aanbod. Een invulling van een nichebranche of ondersteunen met uitgebreide vraagstukken.

U kunt bij Safety Consult terecht voor de inhuur van docenten en adviseurs op gebied van onder andere:

Uitzendbureaus​

U bent een uitzendbureau. Een bedrijf dat zich constant bezig houd met de mens. Deze mensen moeten ook opgeleid worden en u heeft hierdoor relatief grote aantallen.

Door opleidingen in eigen beheer te gaan organiseren kunt u een flinke kostenbesparing teweeg brengen, maar ook uw klant opleidingen aanbieden die zijn “eigen” mensen ook nodig hebben.

Vele uitzendbureaus zijn u al voorgegaan veelal met succes. Maar wellicht ziet u nog op tegen de investering. Met Safety Consult kunt u direct van start zonder geldelijke investering.

Prijstechnisch​

Wellicht werkt u al samen met een opleider. Deze opleider is ingericht op eigen verkoop en eigen merknaam. Dit merkt u in de prijs. Bij Safety Consult gaan we uit van uw cursusadministratie en uw verkoopkracht. Door samen te werken met Safety Consult heeft u dezelfde kwaliteit als in uw samenwerking met een commercieel sterke opleider, tegen een fractie van de kosten.

Daarbij is een groot voordeel dat uw eigen merk wordt uitgestraald in plaats van de opleider met wie u samenwerkt.