Veilig werken met de verreiker

U wilt uw medewerkers een officieel certificaat veilig werken met een verreiker laten behalen én besparen op opleidingskosten?. Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u.
In het bedrijfsleven is de verreiker een belangrijk transportmiddel. Waar vroeger veel arbeidskrachten voor nodig waren om goederen te verplaatsen, is onder andere de verreiker daarvoor in de plaats gekomen. De door de verreiker overgenomen taak, is inmiddels onmisbaar geworden.
Recente veranderingen in de Arbo-wet hebben geleid tot een grotere verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid in het bedrijf. De werkgever moet ervoor zorgen dat de bediener van een specifieke deskundigheid bezit voor het besturen van en het werken met een verreiker. Dit kan worden aangetoond als de verreikerbestuurder een verreikeropleiding gevolgd heeft.

Bij veel bedrijven wordt door jan en alleman de verreiker gebruikt. Vaak gebeurt dit zonder enige kennis en vaardigheid. Hierdoor gebeuren er onnodige ongevallen al dan niet met schade aan goederen, inventaris en gebouwen. Ook ongevallen met lichamelijk letsel en in het ergste geval met dodelijke afloop komt vandaag de dag helaas nog te vaak voor.

Prijsopgave: Zie onze tarievenlijst >>Klik hier<<

Bijzonderheden:

Wanneer u meer informatie wenst te ontvangen betreffende deze opleidingen, neem dan contact op met ons kantoor en mail naar info@safety-consult.nl