Slide 1
Safety Consult
Wat betekend veiligheid voor u?

Zorg voor een veilige werkomgeving met werknemers die de juiste keuzes maken. Draag bij aan een actief arbo beleid.

Slide 2
Safety Consult
Veilig werken met arbeidsmiddelen

Wij beschikken over diversen instructeurs en adviseurs die uw werknemers verschillende trainingen kunnen aanbieden voor een gegarandeerde veilige werkplek

Slide 3
Safety Consult
Transport, logistiek, bouw

Onze werkomgeving is breed. Hierdoor zijn wij actief in de volgende omgevingen: Transport, logistiek en bouw/productie. Onze Veiligheidskundige zijn expert op elk gebied.

previous arrow
next arrow

Semmeling Opleidingen

Op zoek naar een veiligheidsopleiding of een training mobiele arbeidsmiddelen? Dan bent u bij Semmeling Opleidingen & Advies aan het goede adres. Geen poespas, geen gedoe en snel antwoord op uw vragen en flexibel in te plannen 7 dagen per week en 24 uur per dag.

Al meer dan 16 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van logistieke trainingen en advies in de Nederlandse en Engelse taal op diversen bedrijfslocaties. Bij Semmeling Opleidingen & Advies staat kwaliteit voorop in de trainingen.

ZONDER KWALITEIT, BEHALEN WE OOK GEEN KWANTITEIT!

Maatwerk is dan vrijwel bij elke opleiding een must. Er zijn meerdere mogelijkheden om een training uit te voeren. 1 daagse/ 2 daagse of eventueel alleen examens zijn mogelijk in ons aanbod. Deze zijn geheel afhankelijk van het aantal personen en hun ervaring met de machine. En ook dit is geheel af te stemmen met de klant. Tevens kunnen wij ook opleidingen koppelen aan de code 95 nascholing.

Onze diensten

 
Logistieke opleidingen

Heftruck, reachtruck, hoogwerker enz.

Veiligheidsopleidingen

VCA Basis, VCA VOL, safety awareness, BHV, enz.

Advies

Advies op maat tbv: RIE, veiligheid of logistiek.

Het doel van al onze opleidingen is dat de cursist een spontane leerzame dag heeft gehad en deze kan afsluiten met een positief resultaat.

[smls id=”29179″]
[foogallery id=”29339″]

Informatie ontvangen?

Mail of bel voor de mogelijkheden of kijk naar ons opleidingsaanbod.

Heeft u specifieke opleidingsvragen of wenst u meer informatie betreffende inrichting, aanpassing of andere veiligheidseisen, dan helpen wij u graag.